Arb spędza swój czas w Norwegii... I postanowił chwilkę spędzić też tutaj.. w słonecznym dworze, z deszczowego, ponuro szarego i pięknie zielonego świata. Słońca mi tu życzcie, słońca:)
W sumie jestem w Norwegii na robotach budowlanych ^^ Wkręciłem się na krzywy pyszczek do rodziny kumpla z mojej dawnej klasy... xD Praca jako inwestycja, by móc po Polsce jeździć z ukochaną swoją, i ważne dla mnie osoby odwiedzać (m.in pewne osoby z tego forum :) ) (a, patrząc w emocjonalną skalę, przede wszystkim pewne osoby z tego forum :))
Różnie się nasze drogi plątają, ale wciąż są ze sobą subtelnie połączone, wciąż czasem zaświta nam wspomnienie, myśl o tym forum. I tak miało widocznie być, i tak jest pięknie. Uwielbiam patrzeć na życie z tej prawie nieuchwytnej, mglistej perspektywy.
Nie wszyscy wiedzą więc się pochwalę, co mi tam, że moje życie uległo zmianie. Oddycham, uśmiecham się i inne dawniej niedostępne dla Arb rzeczy xD dzięki za wsparcie w momentach gdy tego potrzebowałem..
idę przeszukiwać inne zakamarki tego forum.. dawno nic nie pisałem.. czas zainwestowałem w siebie.. teraz mogę spłacić długi względem życia xD
_________________ Cheshire Cat:Doors have locks,locks need keys,which you don't have.Let's hope the Doors are open.
Alice:And if not,there may be more than one way to skin a cat,if you'll pardon the expression.
C:Most unpleasant metaphor.Please avoid it in future.
<refleks> odpisuje z miesięcznym opóźnieniem XD
Ale to forum jest tak zaspamowane, że szczerze, nie wiedziałam czy go nie zamknąć w ogóle, nie chce mi się tych tysięcy bootów usuwać XD
Wiem za to, że z Norwegii szczęśliwie wróciłeś My też, z naszego urlopu, niestety ^^ i piszę to z pracy^^
Cóż mogę powiedzieć, mam nadzieję, że wszystko się dobrze Ci ułoży na resztę lata:)
_________________ Gdzie są Noir, kiedy są potrzebne. Niech mnie wreszcie zabiją.
The wind is my voice, the moon is my heart
Come find me, I'm on every hills and fields
I'm here...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum