_________________ Gdzie są Noir, kiedy są potrzebne. Niech mnie wreszcie zabiją.
The wind is my voice, the moon is my heart
Come find me, I'm on every hills and fields
I'm here...
Nie bez przyczyny jest najbardziej lubianą z naszych czterech pań
_________________ Gdzie są Noir, kiedy są potrzebne. Niech mnie wreszcie zabiją.
I'm here...
I'm here...
często nie mogłam wybrać jednej odpowiedzi.
więc...
e...
tego, Kot wykombinował test dwa razy: raz wyszła Altena >.<" a po kombinacjach...Silvana. Z dwojga złego wolę Intoccabile <wręcz słyszę głos, jakim mówi... samo brzmienie tego słowa...>
a w ogóle to najbardziej M-chan lubi Mirelkę. łączy nas wyluzowany profesjonalizm <morderczy błysk w oku>
_________________ God's in his heaven, all's right with the world
Wiek: 23 Dołączyła: 06 Sie 2006 Posty: 23 Skąd: Bogatynia
Wysłany: 2006-08-06, 12:39
Kirika Choć miałam problemy z niektórymi pytaniami ^^
Swoją drogą, testy na quizilli znam od dawna Ten był jeszcze poważny, ale zdarzają się także... żartobliwe (Ja mówię "deszcz", Ty mówisz - a) chmura, b) parasol c) mokro d) KRÓLICZEK!!!! xD)
_________________ Sar kissati
Nergal Allatua
Alatu adapa
Ina raminisue
_________________ Cheshire Cat:Doors have locks,locks need keys,which you don't have.Let's hope the Doors are open.
Alice:And if not,there may be more than one way to skin a cat,if you'll pardon the expression.
C:Most unpleasant metaphor.Please avoid it in future.
nikt Gość
Wysłany: 2006-09-23, 19:46
Może się trochę wtrącam, ale nie chciało mi się zakładać konta tylko dla tego jednego postu...
Mnie wyszła Cloe - nie zdziwiło mnie to ani trochę, jest to postać, z którą się najbardziej identyfikuję.
Mi wyszła: Shaoli "Hartless assasin"
Podobno to druga co do najrzadszych z możliwych odpowiedzi bo tylko 38 osób czyli ok 3% testujących ją miało...
Mniej miało tylko, bo 2%, tych zabójców, co się ich masowo w filmie zabijało
"Gości w maskach"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum